Νέο συκοφαντικό δημοσίευμα-Κάποιοι ενοχλούνται από τη δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Κεφαλονιά!

Σε μόνιμο, όπως φαίνεται, συκοφάντη του ΠΥΡΗΝΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τείνει να μετατραπεί ο γνωστός (άλλοτε πασόκος, άλλοτε κομμουνιστής ανάλογα με τις περιστάσεις...) ιδιοκτήτης του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού "Ζιζάνιο" Σπύρος Αλεβιζόπουλος. Με αφορμή την αγωνιστική δράση του Πυρήνα μας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το kefaloniaphotonews.gr έγραψε τα εξής "δημοκρατικά" στην (ανώνυμη) στήλη "Αστοχίες" της 30/10:

"Έχει δημοσιεύσει το site αρκετά κείμενα σχετικά με τις παρελάσεις. Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι η κοινότητα των καθητητών, οι γονείς πάνω σ’ αυτό το θέμα, εδώ στην Κεφαλονιά δεν προβληματίζονται, αδιαφορούν… Άραγε τι φοβούνται;

Μήπως την... Χρυσή Αυγή και το παράρτημα που δημιουργήθηκε στην πόλη μας; Άγνωστοι νεαροί; μεσήλικες;... Άραγε ποιά ηλικία απαρτίζουν όλους αυτούς που γεμίζουν το Αργοστόλι με προκηρύξεις. Φοβούνται να εμφανιστούν. Φοβούνται τις αντιδράσεις. Βρίσκονται προς το παρόν στο σκοτάδι.

Το κακό είναι ότι βρίσκουν έντυπα που δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις τους. Όλοι αυτοί που μας εκφοβίζουν με φασιστικές και επικίνδυνες απόψεις."


Ο ορισμός της "αμεροληψίας" και της "αντικειμενικότητας" από το kefaloniaphotonews.gr!... Εμείς φυσικά και δεν έχουμε αυταπάτες σχετικά με το... δημοκρατικό "ήθος" ορισμένων και όσο παράξενο κι αν φανεί χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν διαβάζουμε τέτοια δημοσιεύματα. Γιατί, πολύ απλά, καταλαβαίνουμε ότι η δράση μας έχει ενοχλήσει πάρα πολύ και πάρα πολλούς. Ποιούς όμως; Μα όλους αυτούς τους "συντρόφους" του κ. Αλεβιζόπουλου. Μία ομάδα που αποτελείται από αμετανόητους κομμουνιστές μέχρι ψευτοκουλτουριάρηδες και δήθεν "προοδευτικούς". Όλους αυτούς που θεωρούν "φασιστικές" και "επικίνδυνες" τις απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι ΥΠΕΡ των παρελάσεων και ΥΠΕΡ του Έθνικού κράτους και της Εθνικής συνείδησης. Ο δε κ. Αλεβιζόπουλος, ο σούπερ... δημοκράτης ενοχλείται που κάποια πραγματικά αμερόληπτα τοπικά έντυπα της Κεφαλονιάς δημοσιεύουν ανακοινώσεις μας. Ενοχλείται να δημοσιεύονται απόψεις ΥΠΕΡ των παρελάσεων και ΥΠΕΡ του Ιωάννη Μεταξά από ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημοσιεύει τα ανθελληνικά παραληρήματα που βγάζουν κατά των παρελάσεων οι γνωστοί "ένοικοι" του ΤΕΙ, μία ανύπαρκτη στην κυριολεξία γκρούπα αναρχικών...

Τίτλος Τιμής λοιπόν για εμάς να μας συκοφαντούν τέτοια άτομα. Το ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο φαίνεται άλλωστε και από τα δεκάδες στην κυριολεξία συγχαρητήρια τηλεφωνήματα και e-mail που έχουμε δεχθεί από συντοπίτες μας μετά από την προχθεσινή εκτεταμένη δράση στο κέντρο του Αργοστολίου και του Ληξουρίου. Η αλήθεια είναι ότι ο λαός της Κεφαλονιάς διψά για εθνικές δράσεις, θέλει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό του. Είναι χαρακτηριστικό πως όπου εμφανίζονται μαζικά μέλη του Πυρήνα μας και ενημερώνουν τον κεφαλονίτικο λαό για τις απόψεις μας, τ' αποτελέσματα είναι εμφανή. Να θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε μακράν το μεγαλύτερό της ποσοστό στο Δήμο Αργοστολίου όπου μάλιστα αύξησε τις ψήφους της και σε απόλυτο αριθμό σε σχέση με τις ευρωεκλογές, και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε την εκλογική νοθεία που συντελέστηκε στον Αγκώνα. Να θυμίσουμε επίσης ότι στα εκλογικά τμήματα που βρίσκονται εντός της πόλης του Αργοστολίου (όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να ενημερώσουμε περισσότερο τον κόσμο), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε ποσοστά υπερτριπλάσια του μέσου όρου, της τάξης του 1% και 1,5%!

Ως ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλεβιζόπουλο και όλους τους συκοφάντες μας γιατί μας δίνουν ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο και Εθνικό αγώνα στο νησί μας. Ευχαριστούμε παράλληλα και όλους τους απλούς κεφαλονίτες που στέκονται στο πλευρό μας και μας ενθαρρύνουν. Όσο για την ηλικία των μελών μας, που τόσο σας απασχολεί και σας "καίει" κ. Αλεβιζόπουλε, κάντε μία μαντεψιά, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο... Το σίγουρο είναι ότι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!