Νέο παραλήρημα Αλεβιζόπουλου εναντίον Χρυσής Αυγής αλλά και... "Ημερήσιου"

Εμείς τα είχαμε πεί εδώ και καιρό και επιβεβαιωνόμαστε περίτρανα. Ο γνωστός Σπύρος έχει τόσο μένος με τον Πυρήνα Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής που όχι μόνο "απαιτεί" από τα έντυπα της Κεφαλονιάς να μην δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος όπως η Χρυσή Αυγή, αλλά σήμερα (22/6) επιδόθηκε για άλλη μιά φορά σε παραλήρημα μέσα από την ιστοσελίδα του kefalonianews.gr (εκδοτική στήλη "Αστοχίες")! Ο λόγος; Το γεγονός ότι η μεγαλύτερης κυκλοφορίας τοπική εφημερίδα της Κεφαλονιάς, ο "Ημερήσιος", είχε τα "κότσια" (και μπράβο του) να σπάσει το αντιδημοκρατικό εμπάργκο όλων αυτών των "δημοκράταρων" τύπου Αλεβιζόπουλου και να αφιερώσει μία σελίδα στις 17/6 αναδημοσιεύοντας αυτούσια την πρόσφατη ανακοίνωση του Πυρήνα μας (βλ. φωτό-κάντε κλικ για μεγέθυνση). Παραθέτουμε το νέο παραλήρημα Αλεβιζόπουλου (οι επισημάνσεις δικές μας) και στη συνέχεια θα πούμε και εμείς κάποια πράγματα, ασφαλώς πιό συνοπτικά από τις προηγούμενες ανακοινώσεις μας αφού η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται σχετικά με την άποψή της για το ποιόν του συγκεκριμένου δήθεν δημοσιογράφου και πλέον τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι:

"Μετά από τον πολιτισμό, θα πάμε σε ένα άλλο θέμα που, ειλικρινά δεν θα ήθελα να το αγγίξω με τίποτα. Αλλά δεν μπορώ, θα πούνε ότι ….φοβήθηκα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν. Διάλογο με τους φασίστες δεν έχω καμία διάθεση ν’ αρχίσω. Το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Φασιστικά κείμενα και ό,τι έχει σχέση μ’ αυτή ιδεολογία, μακριά από μένα... Στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ, δημοσιεύτηκε ένα κείμενο της «Χρυσής Αυγής», μια ολόκληρη σελίδα. Οι οποίοι, τα παιδιά αυτά, γιατί για παιδιά πρόκειται και τους συγχωρώ κατά κάποιο τρόπο. Δημοσιεύουν ένα κείμενο για την αφεντιά μου. Για ένα υβριστικό κείμενο που μου έστειλαν και δημοσίευσα στις περασμένες ΑΣΤΟΧΙΕΣ… Και γράφουν, γράφουν γράφουν. Κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί αυτό το μένος.

Για το τμήμα ψυχικής υγείας, εγώ το έγραψα για τον κύριο ή την κυρία που έγραψε το υβριστικό κείμενο. Καλά τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβουν; Πουθενά, μα πουθενά δεν αναφέρομαι για την «Χρυσή Αυγή». Βρήκαν αφορμή λοιπόν, τα είχαν μαζεμένα εδώ και καιρό, και βρήκαν την ευκαιρία, λοιπόν, να στείλουν το κείμενο στον ΗΜΕΡΗΣΙΟ, (αφού εμένα αφορούσε γιατί άραγε δεν μου το έστειλαν εξάλλου δεν αναφέρονται σε ….ιδεολογικά θέματα, οπότε θα το δημοσίευα). Έτσι, όλο χαρά ο ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ το δημοσίευσε, βλέπεις τον Αλεβιζόπουλο «χτυπούσαν», ω, τι χαρά για τον κ. Χρήστο Παπαδάτο. Ο οποίος γράφει, μάλιστα στην επικεφαλίδα: Η «Χρυσή Αυγή» κράζει τον «δήθεν δημοσιογράφο». (Θα επανέλθω γι αυτό τον τίτλο). Χαρές που έκανε ο κ. Χρήστος Παπαδάτος. Αλλά είναι τόσο αφελής, που δεν κατάλαβε ότι αυτό με τιμάει, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από τη γνωστή «Χρυσή Αυγή». (Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι, παρακολουθούν ανελλιπώς όσα γράφω).

Αγαπητά μου παιδιά, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να’χω τις απόψεις μου και να μάχομαι γι αυτές. Όπως και σεις βέβαια. Μας χωρίζει ένα μεγάλο χάος ιδεολογικό. Η διαφορά μας είναι, ότι εγώ βρίσκομαι στην Κεφαλονιά περίπου 26 χρόνια. Με μεγάλη δράση, πολιτική και πολιτιστική, και όπου πάω και βρίσκομαι έχω το όνομά μου. ΣΠΥΡΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ. Εσείς ρε παιδιά, ποιοι είστε; Εκτός από κάποιες προκηρύξεις που μοιράζετε στα μουλωχτά για να μην σας δουν και κάποιες ανακοινώσεις, τι άλλο έχετε προσφέρει στην Κεφαλονιά; Μα τώρα τι λέω. Παρασύρθηκα. Έτσι, λοιπόν, αγαπητά μου παιδιά. (Αν και υποψιάζομαι ότι δεν πρόκειται περί «πυρήνα», ένα άτομο είναι και κάνει τη φασαρία). Σας χαιρετώ, σας έκανα μεγάλη χάρη που έγραψα τόσα. Τώρα, πάμε κάπου αλλού. Γέλασα πολύ μ’ αυτό το: Η «Χρυσή Αυγή» κράζει τον «δήθεν δημοσιογράφο». «Δήθεν δημοσιογράφος». Α, ρε μπουνταλά. Ξέρω, εσύ έχεις δυο τοίχους γεμάτους με διπλώματα από τις σπουδές σου στη δημοσιογραφία, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό..."

Διακόπτουμε εδώ την αναδημοσίευση του παραληρήματος Αλεβιζόπουλου αφού παρακάτω επιτίθεται εναντίον της εφημερίδας "Ημερήσιος" δήθεν γιατί θίχτηκε από την πρόταση "δήθεν δημοσιογράφος" ενώ στην ουσία είναι φανερό ότι ο κύριος λόγος της επίθεσής του είναι γιατί η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι η μόνη που έχει την δημοσιογραφική αμεροληψία να δημοσιεύει τις ανακοινώσεις μας. Και για να άρουμε εμείς οι ίδιοι την "παρεξήγηση" να του πούμε ότι εμείς τον αποκαλέσαμε "δήθεν δημοσιογράφο" και η εφημερίδα απλώς αναδημοσίευσε τα λεγόμενά μας, γι' αυτό άλλωστε τα έχει και σε εισαγωγικά... Ως Πυρήνας Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με τον βίο και την πολιτεία του κ. Αλεβιζόπουλου γιατί πραγματικά απαξιούμε να ανοίγουμε διάλογο με ορφανά του Μαρξ που βγάζουν σπυράκια με κάθε τι εθνικό και προσπαθούν να νεκραναστήσουν κάποιους ανύπαρκτους δήθεν αναρχικούς που παρασιτούν μέσα στο ΤΕΙ (και μόνο μέσα στο ΤΕΙ...). Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας μιλήσαμε με στοιχεία και θέσαμε συγκεκριμένα ερωτήματα στον συγκεκριμένο κύριο και παρ' όλο το κατεβατό που έγραψε δήθεν για να μας δείξει ότι... δεν μας φοβάται δεν τόλμησε ν' απαντήσει επί της ουσίας ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ από αυτά.

Μας ρωτάτε τί έχουμε προσφέρει στην Κεφαλονιά. Είμαστε Πυρήνας ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος που πρεσβεύει τις αξίες του Λαϊκού Εθνικισμού και κάνουμε πολιτικό αγώνα ενάντια στους προδότες πολιτικάντηδες που οδήγησαν την Ελλάδα στο σημερινό σημείο. Παράλληλα καλούμε τον λαό της Κεφαλονιάς μέσω ενημερωτικών δράσεων να μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιό δυνατοί. Μπορεί εμείς να μην είμαστε όλοι... 26 χρόνια στην Κεφαλονιά γιατί η πλειοψηφία των μελών μας είναι όντως πολύ νεαρής ηλικίας (οι περισσότεροι κάτω από 20 ετών) όμως αγωνιζόμαστε καθημερινά και αδιάκοπα για να ξανακερδίσει το Έθνος μας την χαμένη του αξιοπρέπεια και γι' αυτόν τον αγώνα μας είμαστε εξαιρετικά Υπερήφανοι. Αγωνιζόμαστε δε πρωτίστως ενάντια σε άτομα τύπου Αλεβιζόπουλου που δεν αναγνωρίζουν καν την έννοια του Έθνους...

Eπειδή θέλει να μας τρελάνει όλους ο κ. Αλεβιζόπουλος τον καλούμε να ξαναδιαβάσει την προηγούμενη ανακοίνωσή μας με την οποία επισημαίνουμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το υβριστικό email που έλαβε (αν και πλέον έχουμε βάσιμες υποψίες να πιστεύουμε ότι ίσως να μην υπήρξε ποτέ τέτοιο email) και φυσικά δεν υιοθετεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Να είναι δε σίγουρος ότι την τωρινή ανακοίνωση θα φροντίσουμε να του την αποστείλουμε αν και είμαστε σίγουροι ότι πάλι δεν πρόκειται ν' απαντήσει επί της ουσίας (αφού "διάλογο με φασίστες δεν ανοίγει")...

Tέλος, κύριε Αλεβιζόπουλε, αφού είστε πραγματικός δημοσιογράφος και σας προσβάλλει ο χαρακτηρισμός ως "δήθεν", αντί να προσπαθείτε να υποβιβάσετε τον Πυρήνα μας μιλώντας για... ένα άτομο, θα έπρεπε να ξέρετε ότι η Χρυσή Αυγή πήρε στις πρόσφατες ευρωεκλογές 101 ψήφους στο νησί μας (και 86 στις βουλευτικές). Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι πάλι για 1-2 άτομα που προξενούν την "φασαρία" θα μιλήσετε, σας αφιερώνουμε και μία φωτογραφία από την επίσκεψη κλιμακίου μελών του Πυρήνα Κεφαλονιάς πέρυσι το καλοκαίρι στο ορεινό χωριό του Αγκώνα (εκεί που εμείς οι "φασίστες" πήραμε το 7,4% των ψήφων στις ευρωεκλογές)... Περαστικά σας!