Αγωνιστική δράση για την 28η Οκτωβρίου

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική αγωνιστική δράση μελών του ΠΥΡΗΝΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ σε πολλά μέρη του νησιού με αναγραφές συνθημάτων αλλά και ρίψη φέιγ βολάν. Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα του νησιού μας, οι κεντρικοί δρόμοι του Αργοστολίου γέμισαν με χιλιάδες τρικάκια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με μηνύματα για τον πατέρα του "ΟΧΙ" Ιωάννη Μεταξά και τις παρελάσεις. Με αυτές μας τις δράσεις θέλουμε να δείξουμε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν έμπρακτα τους προγόνους μας που έδωσαν την ζωή τους για την Τιμή και την Ελευθερία της Πατρίδας στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου το φθινόπωρο του 1940.

Παράλληλα η αγωνιστική μας δράση έρχεται ως απάντηση στα πολλαπλά αντεθνικά μέτωπα που αναπτύσσονται στον τόπο μας. Απάντηση στους πολιτικούς που εκφωνούν υποκριτικούς πανηγυρικούς λόγους στις εθνικές εορτές την ίδια ώρα που οι ίδιοι με τις πράξεις τους αποτελούν την προσωποποίηση της εθνικής υποτέλειας και του ξεπουλήματος της ιστορίας μας. Αλλά και απάντηση-γροθιά στο στομάχι όσων προωθούν την ισοπέδωση των παραδόσεων και του αισθήματος εθνικής υπερηφάνειας του λαού μας, με προτάσεις για κατάργηση των παρελάσεων. Τέτοιες "προοδευτικές" φωνές έχουν αρχίσει και ακούγονται και στο νησί μας από εκπροσώπους κυρίως της νεοταξικής αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ και όλου του συρφετού που βρίσκει δυστυχώς πρόσφορο έδαφος για ανθελληνική προπαγάνδα. Η αναρχοκομμουνιστική συμμορία που παρασιτεί εντός του ΤΕΙ της λεωφόρου Βεργωτή ελάχιστα μας απασχολεί καθώς έχει μηδενικό έρεισμα στον λαό της Κεφαλονιάς και ακριβώς γι' αυτό το λόγο κρύβεται καλά μέσα στην τρύπα της, ελέω βεβαίως πανεπιστημιακού "ασύλου". Πρόσφατα μάλιστα τα συγκεκριμένα άτομα προσπάθησαν να διοργανώσουν στο ΤΕΙ Αργοστολίου... μουσική συναυλία "ενάντια στις παρελάσεις και στις φασιστικές συμμορίες" συγκεντρώνοντας συνολικά ένα πλήθος... 15 κακομοίρηδων που δεν έφταναν καλά καλά να συμπληρώσουν τα συγκροτήματα που είχαν εξαγγελθεί ότι θα έπαιζαν! Συνεχίστε "σύντροφοι" να καίτε ελληνικές σημαίες και να τρομοκρατείτε τον απλό κόσμο, συνεχίστε να κουβαλάτε τα ίδια μυαλά και, μην ανησυχείτε, σύντομα θα σας πετάξει στη θάλασσα ο ίδιος ο λαός της Κεφαλονιάς!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει εδραιωθεί για τα καλά στην Κεφαλονιά και θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται για το Έθνος και τον Λαό ενάντια στην υποκρισία και τον ενδοτισμό των πολιτικάντηδων. Είμαστε υπερηφάνοι γιατί σε καιρούς δύσκολους εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι που έχουμε το θάρρος να λέμε την αλήθεια και ν' αγωνιζόμαστε έμπρακτα! Μας γεμίζει δύναμη η υποστήριξη του απλού Κεφαλονίτη κάτι που διαπιστώσαμε με ιδιαίτερη χαρά και σήμερα με την επετειακή μας δράση που εξέπληξε ευχάριστα όσους παρευρέθησαν στο κέντρο του Αργοστολίου για την μαθητική παρέλαση με τα θετικά σχόλια να μας έρχονται κυριολεκτικά από παντού.

Καλούμε όλους τους Κεφαλονίτες και ιδιαίτερα τους νέους να πυκνώσουν ακόμα περισσότερο τις τάξεις μας για ν' αγωνιστούμε όλοι μαζί για την Εθνική Αναγέννηση! Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!