Συκοφαντικό δημοσίευμα κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μία απάντηση

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και ξαφνικά αποφάσισε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου Σπύρου Αλεβιζόπουλου (ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού "Ζιζάνιο") ν' ασχοληθεί με τον ΠΥΡΗΝΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μάλιστα διαδίδοντας ψέματα και λάσπη. Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα από το kefaloniaphotonews.gr (στήλη "Αστοχίες"):
"Δεν μας φτάνουν όλ’ αυτά… Μας προέκυψε και οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» στην Κεφαλονιά… Μάλιστα επιδίδεται και σε έρευνες. Όπως του αγάλματος του Ιωάννη Μεταξά. Μια παλιά υπόθεση. Που το κατακρήμνισαν οι κεφαλονίτες από την Πλατεία του Αργοστολίου πριν από πολλά χρόνια. Κι όμως το άγαλμα αυτό βρέθηκε κάπου σ’ ένα οικόπεδο του Δήμου στον Κούταβο. Κανένας δεν μερίμνησε να το μαζέψει ή να το καταστρέψει ή να το θάψει…. Κι αν θέλετε, κάτι διαφορετικό, να το τοποθετήσει σε κάποια μεριά εμφανή, να το βλέπουν όσοι θέλουνε για να τους θυμίζει μια άλλη εποχή. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν σκέφτηκε καμία δημοτική αρχή. Απλά πράγματα.

Έτσι, η «Χρυσή Αυγή» αλωνίζει στην Κεφαλονιά και επαίρεται να υπογράφει ότι είναι φασίστες.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ…
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Φωνάζουμε εμείς."

Φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν πολύ κάποιοι τοπικοί "παράγοντες" από την ανακάλυψη του αγάλματος του Ιωάννη Μεταξά από μέλη του ΠΥΡΗΝΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και μάλιστα για το γεγονός ότι χάρη στις προσπάθειές μας το θέμα έχει πάρει δημοσιότητα και έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία του νησιού. Πολύ θα ήθελαν οι "σύντροφοι" του kefaloniaphotonews.gr και του κ. Αλεβιζόπουλου να καταστραφεί ή ακόμα και να θαφτεί (!!!) το άγαλμα του Μεταξά. Φαίνεται, δεν τους φτάνει η σημερινή κατάντια να βρίσκεται παραπεταμένο σε χωράφι το άγαλμα ενός Εθνικού Κυβερνήτη που συνέδεσε το όνομά του με μία από τις πιό ένδοξες σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Επίσης, δεν λείπουν και τα ψέματα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Όπως ότι το άγαλμα το "κατακρήμνισαν... οι Κεφαλονίτες (!!!) από την Πλατεία του Αργοστολίου". Μέγα ψέμα. Το άγαλμα το κατακρήμνισαν συγκεκριμένοι δήμαρχοι και συγκεκριμένοι αισχροί τοπικοί πολιτικάντηδες που αλωνίζουν στην Κεφαλονιά μετά το '74. Κανένας λοιπόν κάτοικος της Κεφαλονιάς δεν συναίνεσε για την αντικατάσταση του αγάλματος, εκτός και αν ο κ. Αλεβιζόπουλος εννοεί σαν... κατοίκους κάποιους θλιβερούς μπολσεβίκους που περιέλουσαν με κόκκινη μπογιά το άγαλμα. Σημάδια που είναι εμφανή ακόμα και σήμερα.

Ας βγούν λοιπόν όλοι αυτοί που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κάνουν ένα πρόχειρο δημοψήφισμα στον λαό της Κεφαλονιάς και θα διαπιστώσουν πόσοι έχουν θετική γνώμη για τον Ιωάννη Μεταξά. Με τόσους ανθρώπους συναναστρέφονται οι "έγκυροι δημοσιογράφοι", δεν μπορεί να μην ξέρουν... Ακολουθώντας λοιπόν το πνεύμα του συγκεκριμένου συκοφαντικού δημοσιεύματος:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

Φωνάζουμε εμείς.