Τα γραφεία του Πυρήνα Κεφαλονιάς - Κεντρική πλατεία Αργοστολίου

Τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Κεφαλονιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
Mε την εκρηκτική άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, της Χρυσής Αυγής, σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι Κεφαλονίτες δεν μπορεί παρά να είμαστε στην πρωτοπορία του Αγώνα μας για μιά νέα Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, ύστερα από προσωπικό και επίμονο αγώνα του υπευθύνου του Πυρήνα μας Χριστόφορου Χουρμούζη και όλων των μελών της Τ.Ο. Κεφαλονιάς, και μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση πλήθους Κεφαλλήνων Εθνικιστών, το "σπίτι" της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά είναι πλέον γεγονός. Στο κεντρικότερο σημείο του Αργοστολίου, στη γωνία της κεντρικής πλατείας με την οδό 21ης Μαΐου

Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 21:00 με 23:00 το βράδυ και φυσικά μπορούν ήδη οι φίλοι του Κινήματος να προμηθεύονται ψηφοδέλτια για τις εκλογές. Υπενθυμίζουμε ότι υποψήφιος στο νησί μας θα είναι ο συμπατριώτης μας και από τα παλαιότερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής κ. Σπύρος Γερμενής. Καλούνται όλοι οι Εθνικιστές Κεφαλλήνες να διαδώσουν το μήνυμα της Νίκης από άκρη σ' άκρη στο νησί μας! Οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 θα είναι μόνο η Αρχή της Αναγέννησης της Πατρίδας μας. Ενάντια στους παλαιοκομματικούς προδότες, στους φαύλους πολιτικάντηδες και στους ντόπιους και ξένους δυνάστες. Ζήτω η Νίκη!





Αντιγράφουμε από το αδελφό ιστολόγιο hrisiavgikef.blogspot.com, από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά για όλα τα νέα του Πυρήνα μας:

"Είναι πλέον γεγονός. Η καρδιά του Ελληνισμού χτύπησε χθες βράδυ ξανά στο κέντρο της Κεφαλονιάς, στην πλατεία του Αργοστολίου, στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής, τα οποία κατακλείστηκαν από Κεφαλονίτες και Κεφαλονίτισες που ζήτησαν επιτακτικά ένα και μόνο πράγμα. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. Το εθνικιστικό ποτάμι ξεκίνησε την πορεία του και στην Κεφαλονιά και ορμητικά στο διάβα του θα παρασύρει και θα πνίξει το φαύλο πολιτικό καθεστώς. 

Αδάμαστοι Κεφαλλήνες, εσείς που ξέρετε πολύ καλά να τιμωρείτε, όταν και όπως πρέπει, αυτούς που σας κοροϊδεύουν, πυκνώστε τις τάξεις μας στον αγώνα για τη σωτηρία της χώρας και του έθνους. Εμπρός για τη ΝΙΚΗ. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Κεφαλονιά, Ζήτω η Χρυσή Αυγή."