2.000 Κεφαλονίτες και Θιακοί αψήφησαν τη λάσπη του σάπιου κατεστημένου και ψήφισαν υπερήφανα Χρυσή Αυγή!


Γενικό ποσοστό 7,9% σε Κεφαλονιά-Ιθάκη και άνω του "φράγματος" του 10% σε 3 δήμους του νησιού μας:  Ελειού-Πρόνων (10,9%), Ομαλών (12,5%), Πυλάρου (10,3%)! 

Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους ξεχωριστούς Κεφαλονίτες και τις ξεχωριστές Κεφαλονίτισσες που στάθηκαν Αγωνιστικά στο πλευρό μας με την ψήφο τους. Να είναι σίγουροι ότι την εμπιστοσύνη τους δεν πρόκειται να την προδώσουμε ΠΟΤΕ

Ξεχωριστές ευχαριστίες στους κατοίκους του Μαρκόπουλου που ανέδειξαν τη Χρυσή Αυγή πρώτη δύναμη με 20% και στους κατοίκους των παρακάτω χωριών που μας ανέδειξαν δεύτερη δύναμη με ελάχιστη διαφορά από το πρώτο κόμμα

Αγκώνας (30,7%)
Χιονάτα (18,7%)

Πάστρα (18,5%)

Ξενόπουλο (17,9%)

Λουρδάτα (16%)
Βασιλικάδες-Μεσοβούνι (14,4%)
Βλαχάτα (13,9%) 


Καλούμε τους Εθνικιστές Κεφαλλήνες να οργανωθούν στον μαχητικό Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά. Σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στις 21:30 στα γραφεία μας στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Κάποτε μιλούσαμε για το "φράγμα" του 1%... Σήμερα του 10%...
Αύριο τί;...
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Τ.Ο. Κεφαλονιάς όπως δημοσιεύθηκε στο hrisiavgikef.blogspot.com και αναδημοσιεύθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ:

Επιτέλους. Έπειτα από 40 χρόνια κυνοβολευτικής αριστεροκρατούμενης «δημοκρατίας», οι Έλληνες αποφάσισαν να ξυπνήσουν και να στείλουν το πρώτο μήνυμα στο καθεστώς, στέλνοντας την Χρυσή Αυγή μέσα στο άντρο της ακολασίας, με σαφή εντολή να καθαρίσουν την κόπρο.

Όσο όμως κι αν ακουστεί περίεργο, εμείς θεωρούμε ότι το 7% σε πανελλαδικό επίπεδο και το 8% στην Κεφαλονιά είναι πολύ μικρά ποσοστά σε σχέση με τα ποσοστά των συστημικών κομμάτων, τα οποία ενώ έχουν την πλήρη ευθύνη για τη σημερινή, τραγική σε όλα τα επίπεδα, κατάσταση της χώρας, δυστυχώς επανεκλέγησαν. Γιατί είναι γεγονός ότι η μόνη νέα είσοδος στη Βουλή είναι της Χρυσής Αυγής. Όλοι οι άλλοι ήταν και πριν μέσα, είτε μαντρωμένοι στα μεγάλα και μικρότερα κόμματα είτε στα «νέα» εντεταλμένα κόμματα αναχώματα. Η πλειοψηφία του λαού φαίνεται τελικά ανέτοιμη να διεκδικήσει την απελευθέρωση από τα δεσμά της, κάτι που βέβαια το πληρώνει καθημερινά και στο μέλλον θα το πληρώσει χειρότερα. Χρέος μας ως Χρυσαυγίτες είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα που δίνουμε, με ήθος και τιμή κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με στόχο την αφύπνιση όλων των Ελλήνων, προκειμένου να φτιάξουμε την Ελλάδα που όλοι θέλουμε. Μία Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη, μία Ελλάδα ανεξάρτητη, μία Ελλάδα οικονομικά εύρωστη, μία Ελλάδα Μεγάλη, μία Ελλάδα με περήφανους Έλληνες.

Γνωρίζουμε ότι το σύστημα, αν λύσσαξε μία φορά προεκλογικά εναντίον μας, στη συνέχεια θα μας πολεμήσει σε πολλαπλάσιο βαθμό, με ότι μέσο διαθέτει και του έχει απομείνει. Αυτή τη φορά όμως δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορέσει να δημιουργήσει ανάσχεση στο εθνικιστικό κίνημα. Γιατί ο λαός τώρα θα ΑΚΟΥΣΕΙ και θα ΜΑΘΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και καμία συνομωσία της σιωπής, όπως αυτή που επιβλήθηκε τόσα χρόνια εναντίον της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί πλέον να του την αποκρύψει. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος καθόδου της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Να υπάρξει αντίλογος στο καθεστώς.

Σαν Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους Ελληνόψυχους Κεφαλονίτες και Θιακούς για την επιλογή τους και τη στήριξή τους στο Λαϊκό Σύνδεσμο. Αυτή η νίκη σας ανήκει εξολοκλήρου. Χαρείτε την, αναπνεύστε βαθιά την πνοή Ελληνισμού που δώσατε στον εαυτό σας και στους γύρω σας και με σύνεση πλέον και υπευθυνότητα γίνετε ο σπόρος διάδοσης της Εθνικιστικής Ιδεολογίας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα εντείνουμε τον αγώνα έχοντας σαν πυξίδα την εντολή σας και σαν στόχο την τελική επικράτηση.

Όσοι θέλετε να συνδράμετε, να προσέρχεστε στα γραφεία μας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Συγχαίρουμε επίσης τον υιό του υποψήφιου βουλευτή μας, τον Γιώργο Γερμενή για την επιτυχία του στη Β΄ Αθήνας και του ευχόμαστε να αντιπροσωπεύσει επάξια τους Κεφαλονίτες.

Τέλος οφείλουμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ που διαφύλαξαν τις Ιδέες του Ελληνισμού και του Εθνικισμού στα μαύρα χρόνια της Μεταπολίτευσης και σήμερα δικαιώνονται πανηγυρικά. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Νίκη!