Δράση με τρικάκια στο Αργοστόλι: Κάτω το σύστημα της κρίσης!

Ανήμερα 15 και 16 Αυγούστου, τις ημέρες που κατεξοχήν το νησί μας σφύζει από ζωή και η τουριστική περίοδος βρίσκεται στο "φόρτε" της, μέλη του Πυρήνα Κεφαλονιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησαν εκτεταμένη πολιτική δράση με φέιγ βολάν στο κέντρο του Αργοστολίου. Τις ημέρες αυτές η πρωτεύουσα του νησιού μας δέχεται διάφορες "υψηλές" επισκέψεις πολιτικών, παραγόντων της δημόσιας και επιχειρηματικής ζωής του τόπου. Επ' ευκαιρία της εορτής του πολιούχου της Κεφαλονιάς Αγίου Γερασίμου στις 16 Αυγούστου, δίνουν όλοι αυτοί οι "σοβαροί παράγοντες" το παρόν με απώτερο βέβαια σκοπό να ζητιανέψουν καμιά ψήφο για τις εκλογές. Λόγω μάλιστα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου είχε επισκεφθεί πριν από λίγες ημέρες το νησί μας και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να δώσει το χρίσμα για τον Δήμο Κεφαλονιάς στον "εκλεκτό" του Παρίση. Τσιλιμιδός, Κοτσιλίνης από την μία (πράσινο μαντρί), Παρίσης από την άλλη (μπλέ μαντρί). Πήξαμε από μαντριά, πήξαμε από "δημοκράτες σωτήρες"...

Πληθώρα κοινωνικών εκδηλώσεων έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες στην Κεφαλονιά με τους πολιτικάντηδες των κομμάτων του κατεστημένου να δίνουν το παρόν και να δημιουργούν διάφορα "πηγαδάκια", αναλύοντας δημοσκοπήσεις και προγνωστικά. Όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο κόσμος έξω βράζει, το ΔΝΤ έχει μπεί για τα καλά στις ζωές μας για να τις... "νοικοκυρέψει", τα οικονομικά πάνε από το κακό στο χειρότερο, η εθνική μας κυριαρχία έχει συρρικνωθεί για τα καλά, η ανεργία καλπάζει. Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε επισήμως από την ΓΣΕΕ ότι τα Ιόνια νησιά είναι πρώτα σε ποσοστό ανεργίας πανελλαδικά με το εξωφρενικό 52,1%, ένας στους δύο συμπατριώτες μας δηλαδή είναι άνεργος! Απέναντι σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση για την Πατρίδα και τον Λαό, οι πολιτικοί του συστήματος που δημιούργησε την κρίση προσπαθούν να εμφανιστούν ως οι... "σωτήρες" που θα μας βγάλουν από την κρίση! Εμείς λέμε: ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της κρίσης. Αγώνας ασυμβίβαστος απέναντι στο ίδιο το ένοχο πολιτικό κατεστημένο. Οι Χρυσαυγίτες δίνουμε καθημερινό αγώνα με λιγοστά, είναι η αλήθεια, μέσα με πρώτο και βασικό σκοπό ν' αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Καλούμε τους συμπατριώτες μας να περάσουν επιτέλους στην αντεπίθεση και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Κεφαλονίτη σήκω από τον καναπέ, μούτζωσε όσους μας μαυρίζουν τις ζωές, μίλα σε φίλους και γνωστούς, οργανώσου στη Χρυσή Αυγή. Τη μόνη δύναμη που μάχεται ασυμβίβαστα εδώ και δεκαετίες για το Έθνος και γι' αυτό κατασυκοφαντείται συστηματικά!

Σε αυτά τα πλαίσια, τα φέιγ βολάν του Πυρήνα Κεφαλονιάς που κατέκλυσαν απ' άκρη σ' άκρη το Αργοστόλι αυτές τις ημέρες και έκαναν ειλικρινά εξαιρετική εντύπωση (και αυτό είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι) σε χιλιάδες Έλληνες (και όχι μόνο νεαρών ηλικιών) που τα είδαν, απευθύνονταν εκτός των άλλων και στους πολιτικάντηδες που βρίσκονται για "διακοπές" στην Κεφαλονιά. Σε όλους όσους έφτασαν την Πατρίδα μας σ' αυτό το έσχατο σημείο και τώρα έχουν το θράσος να ζητούν και... ψήφους! Είμαστε βέβαιοι ότι το πήραν το μήνυμα... Κάτω το σύστημα της κρίσης! Αλήτες προδότες πολιτικοί!