Νέο υλικό δράσης: Κλιμακώνεται ο αγώνας για Εθνικισμό και Σοσιαλισμό!

Καθώς οι ημέρες που περνάει η Πατρίδα μας γίνονται όλο και πιό ζοφερές με την οικονομική και εθνική υποδούλωση στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και στα αμερικανοσιωνιστικά αφεντικά, ο αγώνας για την Πατρίδα και τον Λαό γίνεται ολοένα και πιό επιτακτικός, επίκαιρος γι' αυτό και πρέπει να είναι αδιάκοπος και ασυμβίβαστος, περισσότερο απ' ότι ποτέ. Ως Πυρήνας Κεφαλονιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην ενημέρωση των συμπατριωτών μας αφού στο νησί μας είμαστε στην ουσία το μόνο αντίπαλο δέος απέναντι στους ψηφοθήρες δημαγωγούς των κατεστημένων κομμάτων αλλά και απέναντι στους "προοδευτικάριους" που απλώνουν την μπόχα των ανθελληνικών τους απόψεων σε σχολεία, εφημερίδες και διαφόρων ειδών ημερίδες και εκδηλώσεις.

Σε αυτή τη κατεύθυνση κινείται και το νέο υλικό δράσης που τυπώσαμε αφού κεντρικό θέμα αποτελεί η οικονομική υποδούλωση του λαού μας στο ΔΝΤ αλλά και η καθαρή θέση της Χρυσής Αυγής ότι αν δεν γκρεμιστεί από τα θεμέλια το παρόν ένοχο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα. Το Κίνημά μας δίνει ιδιαίτερη βάση στη μάχη του πεζοδρομίου όχι για λόγους "επικράτησης" (απέναντι σε ποιούς άλλωστε) αλλά για λόγους ουσίας. Ασφαλώς μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στις παραδοσιακά "δύσκολες" βουλευτικές εκλογές του 2009 η Χρυσή Αυγή, στις δύο μεγαλύτερες πόλεις του νησιού μας, στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι (όπου και επικεντρώθηκαν οι ενημερωτικές δράσεις του Πυρήνα μας), όχι μόνο διατήρησε στο ακέραιο τις ψήφους των ευρωεκλογών αλλά τις αύξησε κιόλας! Το γεγονός μιλάει από μόνο του και στο χέρι μας είναι να έρθουμε σε επαφή και με τους Κεφαλονίτες του πιό απομακρυσμένου χωριού.

Χιλιάδες φυλλάδια, φειγ βολάν και αυτοκόλλητα θα γεμίσουν απ' άκρη σ' άκρη το νησί μας συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας την καλή δουλειά του Πυρήνα μας όλον αυτό τον καιρό. Να υπενθυμίσουμε το πόσο είχαν λυσσάξει οι διάφοροι εχθροί μας με την δράση των Χρυσαυγιτών στην Κεφαλονιά, με τους αναρχοκομμουνιστές αφού είδαν ότι ήταν μάταιος ο κόπος τους να ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητά μας (αφού σε ελάχιστες ώρες ξεφύτρωναν πολλαπλάσια), να λαμβάνουν "άξια" χείρα βοηθείας από τις δημοτικές αρχές. Χαρακτηριστικές οι εικόνες με το φορτηγάκι του δήμου να κόβει βόλτες στο Αργοστόλι μέρα μεσημέρι και να ξεκολλάει αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής...

Να ενημερώσουμε λοιπόν όλες αυτές τις θλιβερές υπάρξεις ότι άδικα σπαταλούν χρόνο και δυνάμεις. Ακόμα δεν έχουν δεί τίποτα και κυρίως τους διαβεβαιώνουμε ότι θα βαρεθούν να βλέπουν υλικό μας σε ολόκληρο το νησί. Περαστικά τους!

[κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το νέο υλικό του Πυρήνα μας]