20.000 Χρυσαυγίτες στην πρώτη γραμμή του αγώνα!

Παρά τις αντιξοότητες, παρά την λάσπη, παρά τον αποκλεισμό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, παρά τις εκατοντάδες καταγγελίες για εκλογικές παρατυπίες, παρ' όσα λοιπόν αποτελούν τη σημερινή "δημοκρατία" τους, 20.000 υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες έφτυσαν στα μούτρα το σημερινό πολιτικό σύστημα της εθνικής υποτέλειας και της διαπλοκής και ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009. Είχαμε ξεκαθαρίσει εξαρχής σαν Κίνημα ότι δεν στεκόμαστε στα κουκιά ούτε μετράμε τα πράγματα ποσοτικά, αλλά καθαρά ποιοτικά. Για εμάς η ψήφος του χρυσαυγίτη σε καμία περίπτωση δεν ζυγίζει το ίδιο με την ψήφο του βολεμένου νεοδημοκράτη ή πασόκου που αλλάζει "ιδέες" και "κομματικές προτιμήσεις" σαν τα πουκάμισα, ανάλογα με το ποιός κάνει καλύτερο ρουσφέτι. Εμείς ζητάμε ανθρώπους αποφασισμένους να σταθούν δίπλα μας στον άνισο μα Τίμιο αγώνα για την αναγέννηση της Ελλάδας, ζητάμε πρώτα και κύρια ανιδιοτελείς συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Και τους βρίσκουμε μέρα με την μέρα! Και μόνη η ΑΥΤΟΝΟΜΗ συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε εθνικές εκλογές, με υποψηφίους σε ολόκληρη την επικράτεια, με πενιχρά μάλιστα οικονομικά μέσα, αποτελεί σαφέστατα μία οργανωτική και πολιτική Νίκη του Κινήματός μας. Το γεγονός ότι στις εκλογές της Κυριακής κατεγράφησαν 20.000 χρυσαυγίτες μας δίνει δύναμη γιατί ξέρουμε ότι έτσι μπορούμε να πολλαπλασιαστούμε με ακόμα γρηγορότερους ρυθμούς. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κράτησε τις δυνάμεις της σε σχέση με τις πρόσφατες ευρωεκλογές κλείνοντας πολλά στόματα που έλεγαν ότι τότε είχαμε λάβει "συγκυριακή χαλαρή ψήφο". Και όλα αυτά έχοντας να συνυπολογίσουμε ότι οι βουλευτικές εκλογές ήταν ανέκαθεν πολύ δυσκολότερες για τα λεγόμενα μικρά κόμματα απ' ότι οι παραδοσιακά πιό "χαλαρές" ευρωεκλογές.

Ως ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 86 ασυμβίβαστους Κεφαλονίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η Κεφαλονιά είναι το μοναδικό νησί της Ελλάδας που έδωσε στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποσοστό (0,31%) άνω του πανελλαδικού μέσου όρου της και αυτό σίγουρα μας γεμίζει με ικανοποίηση. Το Κίνημά μας κατάφερε ν' αυξήσει τις ψήφους του σε απόλυτο αριθμό σε σχέση με τις πρόσφατες ευρωεκλογές τόσο στον Δήμο Αργοστολίου (ποσοστό 0,45%) όσο και στον Δήμο Παλικής (ποσοστό 0,31%), κάτι που δείχνει πως όπου υπάρχει οργανωμένη δράση από συναγωνιστές είναι και πιό εύκολο να περάσει το μήνυμα στον κόσμο. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε από εδώ και πέρα δίνοντας μεγάλο βάρος εκτός από τις πόλεις και στα χωριά. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν χωριά όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεπέρασε το "φράγμα" του 1% όπως η Κοντογενάδα της Παλικής (1,72%) αλλά και ο Καραβόμυλος της Σάμης (1,1%).

Παρ' όλα αυτά, για άλλη μιά φορά, φάνηκε το αληθινό πρόσωπο της "δημοκρατίας" τους. Έχουμε δεχθεί αρκετά τηλέφωνα από συναγωνιστές και ψηφοφόρους μας που καταγγέλλουν ότι στα τελικά αποτελέσματα για τον Νομό Κεφαλληνίας δεν βρήκαν στο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν ούτε... την ψήφο τους! Όπως στην Κοινότητα του Αγκώνα (17ο Ε.Τ. Δήμου Αργοστολίου) όπου μέλος του ΠΥΡΗΝΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ψήφισε κανονικά το πρωί και το βράδυ στ' αποτελέσματα είδε με έκπληξη πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είχε... 0 ψήφους! Φαίνεται πως κάποιοι ενοχλήθηκαν πολύ με το 8% που συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Αγκώνα και φρόντισαν με κάποιο τρόπο να εξαφανιστούν τα ψηφοδέλτιά μας... Αυτό είναι το σάπιο σύστημά τους και έχουν απόλυτο δίκιο να μας φοβούνται. Να είναι σίγουροι όμως πως από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και φυσικά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ξανά, στο μέτρο φυσικά που περνάει από το χέρι μας, κανενός είδους αλλοίωση ψήφων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... Ζήτω η Νίκη!